Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Bill Murray παλεύει με zombies στο The Dead Don’t Die

*
Η Focus Features δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας The Dead Don’t Die. Πρόκειται για μια κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία Jim Jarmusch και διαθέτει το καλύτερο cast zombies που έχει υπάρξει ποτέ. Στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται οι Bill Murray (Broken Flowers), Adam Driver (Paterson), Academy-Award nominee Chloë Sevigny (Broken Flowers), Academy Award winner Tilda Swinton (Only Lovers Left Alive), Steve Buscemi, Tom Waits, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Sara Driver, RZA, Selena Gomez και Carol Kane. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Joshua Astrachan και Carter Logan, με τις Focus Features και Universal Pictures International να αναλαμβάνουν τη διανομή. Η πρεμιέρα του The Dead Don’t Die θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*